• DOLAR 32.582
  • EURO 35.019
  • ALTIN 2460.76
  • ...
Bağımsız aday Yavuz, esnafın sorunlarını dinledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR`ın desteklediği Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı Mehmet Yavuz, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yavuz, HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın ve beraberindeki kalabalık bir heyetle, hayvan pazarı esnafını ziyaret etti.

Hayvan pazarı esnafının sıkıntılarını dinleyen Yavuz, Meclise girmeleri halinde yapacakları çalışmaları hakkında konuştu ve esnaftan destek istedi.

Sıkıntılarını ileten pazar esnafı; küpe sorunu, pazarda veteriner sorunu, Suriye`den kaçak yollardan getirilen hayvanlar sorunu ve çevre temizliği sorunu gibi yaşadıkları birçok olumsuzluğu Yavuz`a ileterek bu sorunların giderilmesi için destek beklediklerini söyledi.

Yeni Hayvan Pazarı Derneği Başkanı İzzet Çiftçi`yi ziyaret eden Yavuz, burada da esnafın sorunlarını dinledi. Yavuz`un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Çiftçi, Yavuz`un Meclise gitmesini istediklerini söyledi.

Daha sonra Samancı Pazarına geçen Yavuz, burada da esnafın sıkıntıların dinledi.

Hayvan pazarından ayrılan heyet, ziyaretlerine Spot Pazarında devam etti. Burada da Pazar esnafıyla selamlaşan Yavuz, vatandaşlarla bir süre sohbet etti ve destek istedi.

Esnafın anlattığı sorunları not alan Yavuz, bu sıkıntıları katıldığı TV programlarında dile getireceğini söyledi. (İLKHA)




















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir