• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Batman`da STK`lar Aydın Gök`ü destekleyecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman'da geniş tabana sahip STK`lardan Hira Der ve Şefkat Eli Derneği, Batman bağımsız milletvekili adayı Aydın Gök'ü destekleme kararı aldı. Gök'ün seçim lokalini ziyaret eden STK temsilcileri, Hür Aday Aydın Gök'ü destekleme kararı aldıklarını açıkladılar.

Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Batman bağımsız milletvekili adayı Gök, STK'ların ziyareti ve destek açıklamaları vesilesiyle teşekkürlerini ifade ederek, “Karşıyaka bölgesindeki Hira Der ve İpragaz bölgesindeki Şefkat Eli Derneği yöneticileri, üyeleri ile beraber bizi hem tebrik etöel hem de desteklerini sunmak üzere geldiler. Allah kendilerinden razı olsun. STK`ların toplumun ıslahına yönelik, özellikle bugüne kadar toplumsal yozlaşmaya karşı çok güzel icraatları olmuştur. İnşallah bundan sonra hem siyasilerimiz hem STK`larımız toplumumuzun, Batmanımızın ıslahına yönelik çalışacaklardır. Biz de STK`lara desteğimizi devam ettireceğiz.” dedi.

Şefkat Eli Derneği Başkanı Molla Ahmet Varol ise, dernek olarak yaptıkları araştırmada adaylar arasında ilke ve ölçülerine en uygun adayın Aydın Gök olduğunu gördüklerini ve onu destekleme kararını aldıklarını belirtti. Varol, “Bugün de destek amacıyla ziyaretine geldik ve desteğimizi kendilerine ifade ettik.” şeklinde konuştu.

Hira Der Başkanı Mehmet Ali Rüzgar da, “Bizler de Hira Der olarak Batman bağımsız milletvekili adayı Sayın Dr Aydın Gök`ü destekleme kararı aldık, bunu beyan ediyoruz. Kendilerine başarılar diliyoruz. İnşallah kendilerini mecliste göreceğiz.” ifadelerini kullandı.








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir