• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Hür Aday Oğuz: Hak ve adalet hâkim olursa berekette olacaktır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Van bağımsız milletvekili adayı Mehmet Mehdi Oğuz, HÜDA PAR Van İl Başkanı Rasim Saygın ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyetle Yeni Marangozlar ve Mobilyacılar Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.

İş yerlerini birer birer ziyaret eden Oğuz, esnafların sorunlarını dinledi. Esnafla kısa süreli sohbet eden Oğuz, 7 Haziran`daki seçimde dua ve destek talebinde bulundu.

Hür Adayların İslami ve insani değerleri taşıdığını ifade eden Oğuz, Meclise girmeleri halinde halkın huzur ve refahı için ciddi önerilerinin olacağını ifade etti.

“Destek verdiklerimiz bizi yalnız seçim sırasında ziyaret etti”

 Esnaf, seçim döneminde kendilerini ziyaret eden daha sonra unutan siyasetçilerden şikâyetçi olduklarını belirterek şunları söyledi: “Şu ana kadar destek verdiklerimiz, bizi yalnız seçim sırasında ziyaret etti. Seçimden sonra Meclise girmeleri halinde bir daha buraya gelip sıkıntılarımızı dinlemediler. İşlerimiz çok kötü, sıkıntılarımız bitmek bilmiyor. Lütfen, seçildiğiniz takdirde bizi unutmayın.”

Esnafın sıkıntılarını dikkatle dinleyen Oğuz ise “Esnafın genel bir sıkıntısı var. Bu memlekete adalet olmayınca, hak ve adalet de kalkınca, berekette olmaz. İnşallah hak ve adalet hâkim olursa berekette olacaktır.” dedi.

Oğuz ve beraberindeki heyet daha sonra Van`a bağlı Alaköy ve Çitören köylerinde taziye ziyaretlerinde bulundu.  (İLKHA)


















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir