• DOLAR 34.256
  • EURO 37.583
  • ALTIN 2920.092
  • ...
PTT personeli Kızılay'a kan verdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Kızılay Kan Merkezi, hastanelerde oluşan kan ihtiyacını gidermek amacıyla kan bağışı için PTT İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

Batman’ın kan ihtiyacını gidermek için PTT İl Müdürlüğüne geldiklerini söyleyen Kızılay yetkilileri, Kızılay olarak kan ihtiyaçlarının olduğunu ve kurumları gezerek bu konuda gönüllü olarak kan vermek isteyenlerle beraber kan temininde bulunduklarını belirtti.

Yeteri kadar kan temin edemedikleri için kurumlardan kan talebinde bulunduklarını ifade eden Kızılay yetkilileri, “Havaların soğuk olmasından dolayı vatandaşlar bize gelip kan bağışında bulunamıyor. Bizler merkezde yeteri kadar kan bulamıyoruz ve bu açığı kapatabilmek için kurumları gezip onlardan yardım istiyoruz. Hala insanlarımız kan verme konusunda yeteri kadar duyarlı değil, ihtiyaç olmadığı zaman insanlar gelip düzenli kan vermiyorlar.” şeklinde konuştu.

Kan taleplerini olumlu karşılayan PTT görevlileri ise kan vererek vatandaşlık görevlerini yerine getirdiklerini söyledi.

Herkes için mutlaka bir gün kanın lazım olabileceği ihtimalini düşünmek gerektiğini belirten PTT çalışanları, Batman'ın kan ihtiyacını karşılamak için  herkesi kan vermeye ve bu konuda daha duyarlı olmaya çağırdılar. (M. Sait Çelik – İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir