• DOLAR 32.874
  • EURO 35.182
  • ALTIN 2451.15
  • ...
MAÜ Rektörü`nden HÜDA PAR`a ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Muş Alparslan Üniversitesi  (MAÜ) Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat ve beraberindeki bir heyet, Hür Dava Partisini (HÜDA PAR) ziyaret etti. HÜDA PAR`a iadeyi ziyarette bulunan Prof. Dr. Polat`ı HÜDA PAR İl teşkilatı binasının girişinde Muş İl Başkanı M. Şirin Çağlayan ile parti yönetimi karşıladı.

Karşılıklı sohbetin  yapıldığı ziyarette   Rektör ve beraberindekiler İl Başkanlığına seçilen HÜDA PAR İl Başkanı Çağlayan`a ‘Hayırlın olsun` temennisinde bulundular. Daha sonra yapılan karşılıklı sohbette seçim gündemi konuşuldu.

Rektör Polat sürecin sıkıntılı geçebileceğine dair endişe taşıdıklarını belirterek,  “Türkiye, herkesin yaşayabileceği bir vasatı yakalaması için,  Türkiye halkının istikrar ve selameti için, herkesin elinden gelen gayreti göstermesi gerekir.” Dedikten sonra,  7 Haziranda yapılacak olan seçimlerin Türkiye ve bölge için hayırlı olması temennisinde bulundu.

7 Haziranda yapılacak olan seçimlere dair kısa bir değerlendirme yapan Çağlayan ise; “Özellikle bazı yapılar üzerinden yapılan propagandalara bakıldığında, endişe verici bazı durumların olduğunu biz de görüyoruz. Bunun yanı sıra biz, hem Müslüman halkın temsiliyeti, hem de İslami muhalefet açısından mecliste doldurulması gereken büyük bir boşluğun olduğunu düşünüyoruz. ‘Şimdi tam zamanı, Mecliste söyleyecek sözümüz var` sloganıyla yola çıkan Hür adaylarımız, 7 Haziran`dan sonra meclisteki yerlerini alarak, bu boşluğu dolduracaklar inşallah. Türkiye`nin istikrara ihtiyacı var ve bu istikrarı sağlamak veya sağlamaya çalışmak, hepimizin asli görevidir” dedi.

Ziyaretin  sonunda   tekrar başarı temennisinde bulunan Prof. Dr. Polat ve beraberindekiler, parti binasından ayrıldılar. (Mustafa Bikeç-İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir