• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...
İsyanbul yenikapı kutlu doğum`da hava nasıl olacak?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bu yıl Nisan ayına girdiğimizde artık kışın bittiğini ve ilkbaharla birlikte sıcak günlerini tadını çıkaracağımızı düşünmeye başlamıştık. Ancak Nisan ayı başında ülkenin büyük bir kesiminde yaşanan kar yağışı hepimizi şaşkına çevirmişti. Tam kışlık kıyafetlerin ağırlığından ve kapalı havaların kasvetinden kurtulduk derken yağan kar, bütün hayallerimize soğuk bir darbe vurdu.

Mayıs ayına girmemize 10 gün kala yeni bir soğuk hava dalgasının ülkenin kapısına dayanacağı haberlerini aldık! Geçtiğimiz bir hafta hava sıcaklıklarının 15-20 derece arasında gitmesi herkesi mutlu etmiş ve artık baharın geldiğine tam emin olmuşken aldığımız bu haber, özellikle hafta sonu için plan yapanların kafasında soru işaretleri oluşturmaya yetti. İşte 25-26 Nisan 2015 Hafta Sonu İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere hafta sonu hava durumu!

25-26 Nisan 2015 Hafta Sonu Hava Durumu Nasıl Olacak?

İstanbul

Pazartesi, Salı günü düşen hava sıcaklıkları, Cuma gününden itibaren tekrar yükselmeye başlıyor. Hafta sonu İstanbul`u güneşli bir hava bekliyor. Hafta sonu en yüksek hava sıcaklığının ise Cuma günü 14, Cumartesi ve Pazar günleri ise 18 derece olması bekleniyor.

Ankara

Ankara`da hafta sonu en yüksek hava sıcaklığının Cuma günü 14, Cumartesi günü 19 ve Pazar günü 20 derece olması bekleniyor. Cumartesi günü hafif bulutlu olacak.

İzmir

İzmir`de hava sıcaklığının Cuma günü 20, Cumartesi günü 21 ve Pazar günü 23 derece olması bekleniyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir