• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Direniş Karşısında İşgal Güçleri Geri Çekildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist işgal güçlerinin dün ikindiden sonra Kudüs’ün İseviyye mahallesini basma girişiminin, mahalledeki gençlerin direnişi nedeniyle başarısızlıkla sonuçlandığı bildirildi.

Siyonist işgal güçlerinin, Filistinli gençlerin Şehid Samir Dari’nin anısına yaptığı maça müdahale edip, top oynayan gençlerden bazılarını tutuklamak istemesi üzerine çatışmaların başladığını belirten kaynaklar, işgal askerlerinin tahrikli davranışlarının çatışmayı tetiklediğini, işgalcilerin attığı göz yaşartıcı bomba ve plastik mermilere karşı Filistinli gençlerin de taş attıklarını ifade ettiler.

Çatışmaların ardından mahalleye girmek isteyen işgal askerlerinin direnişle karşılaşması nedeniyle bunu gerçekleştiremediği ancak Filistinli gençlerin üzerine yoğun bir şekilde göz yaşartıcı bomba, ses bombası ve plastik mermi atmaya başladığı belirtildi.

Siyonist işgal güçleri Kudüs ve çevresinde sürekli huzursuzluk çıkarıyor, Filistinli gençlere karşı tahriklerini sürdürüyor ve zaman zaman baskın ve tutuklamalar da gerçekleştiriyor. Filistinli gençler ise işgalcinin modern silahlarına sadece ellerindeki taşlarla karşı koyuyor.

filistinhaber

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir