• DOLAR 34.286
  • EURO 37.657
  • ALTIN 2916.992
  • ...
 Mevlid alanında Hür Adaylara sevgi seli
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Diyarbakır Nevruz Miting Alanı'nda düzenlenen Kutlu Doğum etkinliğine katılan HÜDA PAR'ın desteklediği bağımsız milletvekili adaylarına halk, büyük ilgi gösterdi.

Platform tarafından özel davetli misafirler için kurulan bölümde etkinliği izleyen Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Zekeriya Yapıcıoğlu, Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı Mehmet Yavuz, Mardin bağımsız milletvekili adayı Mahmut Kılınç, Batman bağımsız milletvekili adayı Aydın Gök ve Adana bağımsız milletvekili adayı Salih Demir halkın adeta sevgi seline uğradı.

Etkinliğin bitiminde Yapıcıoğlu'na ulaşmak isteyen yüzlerce kişi neredeyse izdihama neden oldu. Yapıcıoğlu'na ulaşabilen vatandaşlar, kendisine sarılıp hatıra fotoğrafları çektirirken ulaşamayanlar ise cep telefonu kameraları ile anı ölümsüzleştirmek istediler.

Özellikle Suriye, Irak ve İran Kürdistanı'ndan gelen davetlilerin Hür Adaylara ilgisi dikkat çekerken Yapıcığlu'nun küçük çocuklarla özel ilgilenmesi ise renkli görüntülere sahne oldu.

Etkinlikte HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Hüseyin Yılmaz'ın yanı sıra Partinin genel başkan yardımcıları ile il ve ilçe teşkilatlarından çok sayıda kişi de hazır bulundu. Yılmaz ve beraberindeki heyet, programın ardından vatandaşlarla selamlaşıp etkinlik alanından ayrıldı.  (İLKHA)




















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir