• DOLAR 32.472
  • EURO 34.704
  • ALTIN 2436.423
  • ...
İzmit Belediyesi'nden çevreyi kirletenlere uyarı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İzmit Belediyesi tarafından, kentin çevre temizliği ve düzeni adına yeni uygulamalar başlatıldı. Belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, inşaat çalışmaları esnasında hafriyatların oluşturduğu çamur ve tozlanmalara karşı İzmit Belediyesi tarafından bir dizi önlemin alındığı belirtildi.

İnşaat çalışması yapan firma ya da şahısların yolun ve çevrenin kirlenmesine sebep olduğunu belirten belediye yetkilileri, “İnşaatlar sebebiyle oluşan bu durum şehrin temizlik ve görselliğine zarar verirken aynı zamanda da kazalara sebep olmaktadır. İnşaat sırasında oluşan bu olumsuzluklar hizmet bedeli karşılığında belediyemizin arozözleri ile yıkanarak temizlenmektedir. Bu hizmeti alacak olan inşaat firmalarının ya da şahısların belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir.” şeklinde konuştular.

Kirliliğe sebep olanların gerekli müracaatlarda bulunmayıp, gereli temizlikleri yapmamaları halinde cezai işleme maruz kalabilecekleri de belirtildi. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir