• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Selam-Der`in düzenlemiş olduğu futbol turnuvası son erdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Selam-Der`in yaklaşık 30 günden bu yana Muş Merkez ve köyleri arasında başlatmış olduğu “Selam-Der 2015 Kardeşlik Futbol Turnuvası” dün akşam oynanan final maçı ile sona erdi. Toplamda 24 takımın katıldığı turnuvanın birincisi Eşmepınar köyü oldu.

Turnuvanın final maçı Arpayazı köyü ile Eşmepınar köyü futbol takımları arasında yapıldı. Maçtan galip ayrılan Eşmepınar köyü düzenlenen turnuvanın birincisi oldu.

Daha sonra Eşmepınar Sporun oyuncularına Selam-Der tarafından hazırlanan plaket ile kitap seti hediye edildi. Turnuvanın ikincisi olan Arpayazı Spor oyuncularına ise kitap seti hediye edildi. Hediyeler oyunculara, HÜDA PAR Muş İl Başkanı M. Şirin Çağlayan ile Molla Sami Tanrıverdi tarafından verildi. Final maçında mücadele eden oyuncular beraber hatıra fotoğrafı çekti.

Turnuvayı başlatmalarındaki amacın gençler arasında kaynaşmayı sağlamak ve kardeşliği pekiştirmek olduğunu ifade eden Muş Selam-Der yetkililerinden Bülent Balkaya, “2015 yılı Selam-Der Kardeşlik turnuvasına katılmak için 24 takım bize müracaat etti. Yaklaşık 180 kardeşimiz bu turnuvada top oynadı. Bu çalışmalarda katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Gerçekten de gençlerimiz arasında güzel bir kardeşlik havası oluştu. Gençliğimizin durumu kötüye gidiyor. Gençler arasındaki diyalogu muhabbeti, kardeşliği ve sevgiyi pekiştirmek amacıyla bu turnuvayı düzenledik.  Elhamdulillah, hedefimize de ulaştığımızı düşünüyoruz. Kardeşlerimiz de turnuvamıza yoğun bir şekilde iştirak ettiler, çaba sarf ettiler. Bu vesileyle bu turnuvaya katılan ve katkı sunan tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum.” dedi. (Mustafa Bikeç- İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir