• DOLAR 34.259
  • EURO 37.651
  • ALTIN 2888.174
  • ...
Öğrencilerden temizlik kampanyası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sakarya İlkokulu koordinatörlüğünde öğrenciler tarafından, Petrolkent ve Hürriyet Mahallesinde temizlik kampanyası gerçekleştirildi.

Temizlik kampanyasına, Milli Eğitim Müdür Vekili M. Naci Şemdinoğlu, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zübeyir Yılmaz, Şube Müdürü Beşir Tileği, bazı STK temsilcileri, destek veren okulların idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Sakarya İlkokulu koordinatörlüğünde gerçekleşen temizlik kampanyasına, TPAO 100. Yıl İlkokulu, Atatürk Anadolu Lisesi ile Damla Anaokulu öğrencileri katılarak destek verdi.

İki mahalleyi kapsayan temizlik kampanyasına, Sakarya İlkokulu bahçesinde start verildi.

Konu hakkında kısa bir konuşma yapan, Milli Eğitim Müdür Vekili M. Naci Şemdinoğlu, temizliğin önemine değindi.

Sağlıklı bir yaşam için, temiz bir ortama ihtiyaç olduğunu ifade eden Şemdinoğlu, “Sevgili öğrenciler temizlik imandandır, inancımızda bizim temiz olmamızı emrediyor. Bu gün yapacağınız temizlik etkinliği ile yaşadığınız sokağınızı, caddenizi ve mahallenizi temiz bir hale getireceksiniz, en önemlisi, büyüklerinize temiz bir çevrede yaşamak istediğinizin mesajını vereceksiniz. Temizlik alışkanlığının topluma yerleşmesi, sizin katkınızla çok daha hızlı bir şekilde, gerçekleşeceğine inanıyorum.” dedi.

Yapılan kısa konuşmanın ardından öğretmen ve öğrencilerle birlikte, Petrolkent ve Hürriyet Mahallesini kapsayan temizlik kampanyası kapsamında çöp toplandı.  (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir