• DOLAR 34.235
  • EURO 37.595
  • ALTIN 2880.761
  • ...
İstanbul`da fırtınalı gece
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Çağlayan`da gökdelen inşaatını çevreleyen, yola bitişik haldeki reklam panosu şiddetli rüzgarın etkisiyle D-100 karayoluna devrildi. Kaza nedeniyle D-100 karayolunun Edirne istikametinde 2 şerit trafiğe kapatıldı.

Güvenlik önlemleri alınarak panonun çekiciler yardımıyla kaldırılmasının ardından iki şerit yeniden trafiğe açıldı.

Özel yat battı

Kabataş İskelesi'nde ise fırtına sebebiyle özel bir yat önce yan yattı, sonra battı. Yatta bulunan 3 mürettebat ve 5 yolcu, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

Uçak seferlerinde aksama

İstanbul'da etkisini artıran şiddetli rüzgar nedeniyle hava trafiğinde de bazı aksamalar yaşandı. Atatürk Havalimanı'na inecek bazı uçaklar, hava koşulları nedeniyle çevre havalimanlarına yönlendirildi.

Bazı seferlerde ise gecikmeler meydana geldi. THY'nin Lizbon-İstanbul seferini yapan uçağı saat 18.05'te Atatürk Havalimanı'na iniş yapmaya başladığı sırada, şiddetli poyraz nedeniyle pisti pas geçmek zorunda kaldı. Havada tur atan uçak, saat 21.45'te Atatürk

Havalimanı'na sorunsuz iniş yaptı.

Katar Havayolları'nın Doha-İstanbul seferini yapan uçağı ise şiddetli rüzgâr nedeniyle pisti pas geçince, yakıt kritiğine girdi. Bu durum üzerine uçak Ankara Esenboğa Havalimanı'na yönlendirildi. Sorunsuz şekilde Esenboğa Havalimanı'na iniş yapan uçak, yakıt aldıktan sonra Atatürk Havalimanı'na saat 22.45'te iniş yaptı.

Ankara-İstanbul yolunda kar

TEM Otoyolu`nun Ankara-İstanbul istikameti Çamlıdere mevkiinde etkisini artıran kar yağışı trafiği felç etti.

Tırlar yoğun kar yağışı nedeniyle kayınca uzun araç kuyrukları oluştu. Ulaşım tek şeritten sağlandı.

Kaynak: AA ve CHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir