• DOLAR 34.275
  • EURO 37.602
  • ALTIN 2879.645
  • ...
"Diyarbakır savaşlarla anılmasın"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır Yenişehir ilçesinde bulunan Yeni Diyarbakır Anadolu lisesinde öğrenciler için bir spor kulübü derneğinin desteğiyle Kütüphane ve laboratuar açıldı.

Açılışta konuşan Diyarbakır Vali Yardımcısı Mehmet Demir, Diyarbakır`ın savaşlar ve terör olaylarıyla anılmasını istemediklerini belirterek, kentin kütüphane ve laboratuvarlarla anılması gerektiğine dikkat çekti.

Konuyla ilgili olarak konuşan Diyarbakır Vali Yardımcısı Demir, Diyarbakır`ın terör olaylarıyla, silahlarla, bombalarla, taşlarlar ve sopalarla anılmasındansa, böyle güzel olaylarla anılmasının çok daha iyi olacağının da altını çizdi.

Diyarbakır`ın iyi bir potansiyele olduğunu belirten Demir, “Lisemizde açılan laboratuvara katkı veren herkese Diyarbakır Valiliği ve İl Milli Eğitimi olarak teşekkür ediyoruz. Diyarbakır`da bu gibi hususlarda sosyal duyarlılığın artması gerekir.” dedi.

Laboratuar açılışında öğrenciler yaptıkları robotlarla herkesi şaşırtırken, Vali yardımcısı Demir, öğrencileri başarılarından dolayı tebrik etti.(M. Sıddık Bilge – İLKHA)
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir