• DOLAR 34.275
  • EURO 37.602
  • ALTIN 2879.645
  • ...
BASİMMO`dan HÜDA PAR`a ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Siirt Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (BASİMMO), Başkanı Servet Kurt ve yönetim Kurulu üyeleri Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) İl Başkanlığı`na “iade-i ziyaret”te bulundu.

BASİMMO heyetini Bağımsız aday Aydın Gök, İl Başkanı Mehmet Emin Doğru ve parti yetkilileri karşıladı.

HÜDA PAR`ın kongre sonrası ziyarete gelemediklerini belirten BASİMMO Başkanı Servet Kurt, kongrenin hayırlı olmasını diledi. Kurt, Batman Bağımsız Milletvekili Adayı Aydın Gök`ün adaylığının hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak, başarılar diledi. Seçimlerin Batman ve memleket için huzur, sükunet ve barış ortamında geçmesini diledi.

Bağımsız Milletvekili Adayı Gök de, ziyaretlerinden dolayı Kurt ve BASİMMO heyetine teşekkür etti.

Gök, seçimlerin Batman ve ülke açısından huzur ve sükunet içinde geçmesini dilediklerini belirterek, “Yüzde 10`luk baraj zulüm barajıdır. Bunun kalkması lazımdır. Kürt meselesinin çözümü ve ana dil ile ilgili HÜDA PAR`ın parti programında ve en son yapılan çalıştayda 28 maddelik sonuç bildirgesine kimsenin itiraz edemeyeceğini düşünüyorum. Biz, iki kurucu asli unsurdan biri olan Kürtlerin haklarının verilmesi noktasında, Kürtçenin 2. resmi dil ilan edilmesi, anadilde zorunlu eğitimi savunuyoruz ve bunun takipçisi olacağız.” ifadelerini kullandı.

Ziyaret karşılıklı görüş alışverişiyle son buldu.  (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir