• DOLAR 34.228
  • EURO 37.542
  • ALTIN 2881.582
  • ...
Şırnak Valisi başarılı öğrencileri ödüllendirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şırnak Valisi Ali İhsan Su, Yüksek Öğrenime Geçiş Sınavında (YGS) Şırnak ilinde dereceye giren öğrenciler ile Van’da düzenlenen TÜBİTAK yarışmasında dereceye giren Cizre Fen Lisesi öğrencilerini, makamında kabul ederek onları çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, Cizre İlçe Milli Eğitim Müdürü M .Emin Akkuş, Cizre Fen Lisesi Müdürü Selim Duran ve öğretmenlerle ödül alan öğrenciler katıldı.

Vali Su, gençlerin ve çocukların özellikle eğitim alanında dereceye girmelerinin kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, “Hem kendilerini, hem de öğrencilerimizi yetiştiren çok değerli eğitimcilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Öğrencilerden ikinci sınav içinde büyük başarı beklediğini ifade eden Vali Su şöyle dedi; “İnşallah kendilerinden ikinci sınav için büyük başarı bekliyoruz Çoğu doktor olmayı arzu ediyorlar. Umarım istedikleri yerlere girerler.Memleketimize, ülkemize faydalı birer birey olurlar.Bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Vali Su, öğrencilere ödüllerini verdi.(İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir