• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
`Aktivistlere Dayak Atıldı, Elektrik Şoku Verildi`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gazze`ye uygulanan insanlık dışı ambargoyu yarmak amacıyla Türkiye limanlarından harekete geçen ancak siyonist korsanlar tarafından engellenen gemilerde bulunan gönüllülerden Avustralyalı Michel Coleman başlarından geçenleri anlattı. Coleman, müdahalenin sanıldığı gibi sakince ve alelade bir şekilde olmadığını siyonist korsanların çok sert bir muamelede bulunduklarını, bu yüzden kendilerine dayak atıldığını ve müdahale eden komandolar tarafından bazı gönüllülere elektrik şoku verildiğini söyledi.

Gazze`ye uygulanan insanlık dışı ambargoyu yarmak için ısrar eden 27 gönüllü arasında yer alan Coleman, Gazze`ye yardım götürmek isteyen el-Hurriye adlı İrlanda gemisiyle et-Tahrir adlı Kanada gemisinin yollarının işgal devletinin deniz komandoları tarafından kesildiğini sonra şiddete başvurularak Asdud limanına çekildiğini ifade etti.

Avustralya Haber Ajansı AAP (Australian Associated Press), Michel Coleman`ın babası Jhon Coleman`la konuşarak oğlunun maruz kaldığı muameleler hakkında edindiği bilgileri aldı.

Jhon Coleman`ın oğlundan naklettiği bilgiye göre,Siyonist korsanlar aktivistlerin ellerini ve ayaklarını kelepçeleyerek dövdü. Bazılarına elektrik şoku uyguladı. Tel Aviv`e 10 km mesafede bulunan bir cezaevine götürülen aktivistlerden iki kişi hücrelere kapatıldı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir