• DOLAR 34.236
  • EURO 37.639
  • ALTIN 2920.514
  • ...
Hira-Der`den Batman Bağımsız Milletvekili Adayı Gök`e destek ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Kültür, Eğitim ve Dayanışma Derneği (Hira-Der), 7 Haziran Milletvekili Genel Seçimlerinde Batman`dan Bağımsız Milletvekili adayı olan Dr. Aydın Gök`ü tebrik ziyaretinde bulundu.

Hira-Der Başkanı Mehmet Ali Rüzgar ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyeti, Dr. Aydın Gök ve HÜDA PAR yetkilileri karşıladı.

Ziyaret sırasında söz alan Hira-Der Başkanı Mehmet Ali Rüzgar, Batman Bağımsız Milletvekili Adayı Dr.Aydın Gök`ün aday olmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Rüzgar, “Sayın Dr. Aydın Gök`ü dernek üye ve gönüllüleri olarak canı gönülden destekliyoruz. Mecliste İslami muhalefetin olması gerektiği kanaatindeyiz. Hür adayların bunu başarabileceğine inanıyoruz.” dedi.

Batman Bağımsız Milletvekili Adayı Dr. Aydın Gök ise ziyaret ve desteklerinden dolayı Rüzgar ve Hira-Der heyetine teşekkür ederek, “Bize göstermiş olduğunuz teveccühe layık olmaya çalışacağız. Batman`a gerçek manada sahipleneceğimizi, sorunlarını bire bir takip edeceğimizi bütün Batman halkının bilmesini isteriz.” şeklinde konuştu.

Ziyaret karşılıklı görüş alışverişi ve iyi niyet temennileriyle son buldu. (İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir