• DOLAR 34.267
  • EURO 37.654
  • ALTIN 2916.427
  • ...
Hür adaylardan Şahin, adaylık başvurusunu yaptı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hür Dava Partisi`nin desteklediği Bağımsız Bingöl Milletvekili adayı Said Şahin, Bingöl Adliye Sarayında bulunan İl Seçim Kuruluna resmi başvurusunu yaptı.

HÜDA PAR Bingöl il yöneticilerinin eşlik ettiği Şahin, çıkışta gazetecilere başvurusuyla ilgili açıklamalarda bulundu.  

Bağımsız Milletvekili adaylık başvurusunun kabul edildiğini kaydeden Şahin,  “Dilekçemizi ve evraklarımızı verdik. Alındı belgemizi aldık ve böylece resmi başvurumuzu yapmış bulunmaktayız.  Ayın 5`i itibariyle genel başkanımızın da katılımıyla Diyarbakır`da gerçekleştirilen aday tanıtım programında Hür Dava Partisi olarak 9 ilde seçimlere bağımsız olarak gireceğimizi ilan etmiştik. Bu 9 ilden biri de Bingöl`dü. Biz de Bingöl Bağımsız Milletvekili olarak şu anda resmi başvurumuzu yapmış bulunmaktayız. Rabbim bizim ve Bingöl halkı için hayırlara vesile kılsın.” dedi.

“Sonuç herkes için hayırlı olur inşallah”

Sonuçlar ne olursa olsun hayırlısını temenni ettiklerini belirten Şahin, “Genel seçimler için şu andan itibaren çalışmalarımıza start vermiş bulunmaktayız. Artık halkımıza gidip oylarını talep edeceğiz, desteklerini isteyeceğiz. Hür adaylar olarak Hür Dava Partisinin siyaset anlayışını inşallah meclise taşımayı düşünüyoruz. Bunun için çalışacağız. Bu bağlamda halkımızdan destek isteyeceğiz. İnşallah hayırlı olur. Sonuç ne olursa olsun bizim ve halkımız için hayırlı olsun inşallah” şeklinde konuştu.  (Nihat Kanat - İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir