• DOLAR 34.227
  • EURO 37.928
  • ALTIN 2914.062
  • ...
Düğün dönüşü kaza: 7 ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kaza, saat 23.15 sıralarında Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ayran Tüneli çıkışında meydana geldi. Adana'da katıldıkları bir yakınlarının düğünden dönen 18 kişiyi Mardin'in Nusaybin İlçesine götüren ve sürücüsü henüz belirlenemeyen minibüs, Hayrettin Y. yönetimindeki sebze yüklü kamyona arkadan hızla çarptı. Kazada, minibüsteki 6'sı kadın 7 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi de yaralandı.

Kamyon şoförü ise kazayı yara almadan atlattı. Yoldan geçen vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine jandarma, polis ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Osmaniye ve Gaziantep'teki hastanelere kaldırıldı.

Kimliği henüz belirlenemeyen 7 kişinin cenazesi ise, Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı incelemenin ardından Osmaniye'de çeşitli hastanelerin morguna kaldırıldı. Kaza nedeniyle iki şeridi trafiğe kapanan otoyolda trafik tek şeritten kontrollü sağlandı.

Minibüsteki yolcuların Adana'da düğünden döndüğü, gelin ve damadın da araçta olduğu öğrenildi. Hayatını kaybedenlerin kimlik tespiti için Adana ve Mardin'den yakınlarının gelmesi bekleniyor.

AA

Bu haberler de ilginizi çekebilir