• DOLAR 32.583
  • EURO 35.063
  • ALTIN 2459.274
  • ...
Meclis tatile girdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

TBMM Genel Kurulu'nda uluslararası anlaşmaların onaylanmasını içeren yasa tasarılarının yasalaşmasının ardından son konuşmalar yapıldı.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "24. Dönem'in artık sonuna yaklaşıyoruz. Hükümetimiz adına bu dönemdeki kanun tasarı ve teklifleri sebebiyle çok teşekkür ediyorum. Muhalefet partilerimize eleştiri ve görüşleriyle katkıda bulundukları  için hassaten teşekkür ediyorum. Gerçekten çok yorucu, zorlu bir süreç geçirdik. Tüm Başkan vekillerimize, Başkanlık Divanı ve Komisyon üyelerine, siyasi parti gruplarımıza, Meclis çalışanlarına kadar herkese şükranlarımızı sunuyorum" dedi.

Meclis'in 24. Dönem'de 421 kanun çıkardığını, yaklaşık üç bin 850 saat çalıştıklarını,  2 bin 134 sözlü soru ve 38 bin yazılı sorunun yanıtlandırıldığını kaydeden Akdoğan, "Bu dönemde maalesef bazı arkadaşlarımızı kaybettik. Harun Çakır'ı, Şerafettin Elçi'yi, Ferit Mevlüt Aslanoğlu'nu, Murat Bozlak'ı... Tüm hayatını kaybeden milletvekili arkadaşlarımıza Cenabı Haktan rahmet diliyorum. Önümüzdeki 7 Haziran seçimlerinin ülkemiz, milletimiz için hayırlar getirmesini diliyorum" diye konuştu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir