• DOLAR 32.482
  • EURO 34.817
  • ALTIN 2440.958
  • ...
HÜDA PAR Genel Merkezi`nde böcek bulundu!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Balgat'ta bulunan HÜDA PAR Genel merkezine giren kimliği belirsiz kişi veya kişilerin içeriye böcek tabir edilen dinleme cihazı yerleştirdiği ortaya çıktı.

Dün sabah (1 Nisan) Ankara Balgat'ta bulunan HÜDA PAR Genel merkezinin alarmının çalması üzerine genel merkeze gelen HÜDA PAR yetkilileri, herhangi bir hırsızlık yaşanmadığını görünce şüphe üzerine cihaz araması yaptı. Aramalar neticesinde elektrik buatlarına yerleştirilmiş 2 adet dinleme cihazı tespit etti.

Olayla ilgili bilgi veren HÜDA PAR Genel Sekreteri Mehmet Yavuz, ''Genel merkezimizin alarmının çalması üzerine arkadaşlarımızı hemen oraya yönlendirdik. Bir partinin genel merkezinde evrak ve büro eşyaları harici değerli bir eşyanın bulunmadığını hırsızlar dahi herkes bilir. Buna ilaveten de daha önceki tecrübelerimize dayanarak işyeri hırsızlık süsü verilerek böcek tabir edilen dinleme cihazlarının yerleştirilmiş olabileceğini düşündük.  Arkadaşlarımızın yaptığı arama neticesinde de tahminlerimizde yanılmadığımız ortaya çıktı. Binanın çeşitli yerlerinde dinleme cihazı olabileceğini düşündüğümüz elektronik cihazlar tespit edildi. Bunun üzerine polisi aradık. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptıkları incelemelerle bu cihazların ses kaydedici cihazlar ve yeni yerleştirilmiş olduğu tespit edildi. Bunun üzerine şikayetçi olduk. Soruşturmada böylece başlatılmış oldu." dedi.

Daha önce de farklı illerdeki parti teşkilatlarında dinleme cihazlarının tespit edildiğini ve bunların şikayet konusu edildiğini dile getiren Yavuz, ancak şu ana kadar kimlerin hangi amaçla bu cihazları yerleştirmiş olabileceğine dair adli birimlerce herhangi bir tespit yapılamadığını belirterek, "Umarız bu soruşturmadan bir netice çıkar'' ifadelerini kullandı. (İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir