• DOLAR 32.483
  • EURO 34.833
  • ALTIN 2439.675
  • ...
Hüseyin Yılmaz, Akansu`nun taziyesinde
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz ve beraberindeki heyet, dün geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden,  Kar Der Başkanı Murat Akansu`nun ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Bir süre taziye evinde kalan Yılmaz ve partililerden oluşan heyet, daha sonra merhum Akansu`nun kabri başına giderek dua etti.

Akansu`nun mezarı başında kısa bir konuşma yapan HÜDA PAR kurucu üyelerinden Vedat Turgut, “Bu kardeşimiz ömrünü İslam davasına adamış, Bingöl ve Karlıova`da çalışmalar yapmıştı. Nice insanların hidayetine vesile olmuştu. Rabbimizden temennimiz o ki, mekânını Cennet eylesin. Hepimizin geleceği yer burasıdır. Kardeşimizin en yakınları onu kefenleyip buraya defin ettiler ve üstüne ton ağırlığında toprak atıp gidecekler ve onu Rabbiyle baş başa bırakacaklar. Mademki bu ömür fani ve geçicidir ve hepimizin geleceği son yer burasıdır, bizlerde ona göre tefekkür etmeli, ona göre düşünmeli ve halkımızı bu fitne ortamından, bu keşmekeşlikten kurtarmak için daha fazla çalışmalıyız.” dedi.

Heyet, kabir ziyaretinden sonra Karlıova`da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Fethi Yalçın`nın ailesini ziyaret etti. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir