• DOLAR 34.228
  • EURO 37.542
  • ALTIN 2881.582
  • ...
İlim ve Fikir Topluluğu sabah namazında buluştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sabah namazı buluşmaları’ programı kapsamında farklı camilerde buluşan İlim ve Fikir Topluluğu üye ve gönüllüleri bu hafta sabah namazında Merkez Ensari Cami'sinde bir araya geldi.

İlim ve Fikir Topluluğu üye ve gönüllülerinden oluşan topluluk, cami imamının kıldırdığı sabah namazından sonra, 'Gençlerin camii ile olan ilişkileri' konulu sohbeti dinledi. Samimi bir atmosferde geçen buluşma programında yapılan sohbetin ardından cami imamı tarafından dua edildi.

İlim ve Fikir Topluluğu, Camideki programın ardından, Selam Der binasında hazırlanan sabah kahvaltısına geçti.

Topluluk başkanı Ali Ekber Avcı, ara ara yapmayı planladıkları sabah namazı programının her geçen gün daha fazla ilgi görmesini umduklarını ifade etti.

Haftada bir gün olan tatillerini Allah için feda eden gençlerin tutumunun takdire şayan olduğunu dile getiren Avcı, “Uyuyup dinlenmek varken, bu istirahatlarını Allah için terk eden gençlerden Allah razı olsun. Biz Topluluk olarak kendilerini yürekten kutluyoruz.” dedi.

Bir sonraki programın hangi camide olacağını sosyal medya üzerinde duyuracaklarını belirten Avcı, tüm Muşluları ‘Sabah Namazı Buluşmaları’na katılmaya davet etti. (Sezer Özer - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir