• DOLAR 34.221
  • EURO 37.864
  • ALTIN 2926.496
  • ...
Komala İslami`den HÜDA PAR`a ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bir dizi temaslarda bulunmak için Türkiye`ye gelen Komala İslami Partisi Lideri Doktor Ali Bapir, beraberindeki heyetle HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığını ziyaret etti. Bapir ve beraberindeki heyeti Hür-Dava Partisi (HÜDA-PAR) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Hüseyin Yılmaz, HÜDA PAR Şura Meclisi Üyesi Ahmet Seyitoğlu ve HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük karşıladı.

Ziyarette Türkiye ve Kürdistan`da yaşanan son gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

HÜDA-PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Hüseyin Yılmaz, bölgede yaşanan son gelişmeler, Çözüm Süreci ve 6-8 Ekim`de yaşananlar ile ilgili HÜDA PAR`ın tavrını açıkladı.

Türkiye gündemini yakından takip ettiklerini belirten Komala İslamiPartisi Lideri Doktor Ali Bapir, 6-8 Ekim`de Kobani bahanesiyle yaşananların bir vahşet olduğunu ifade etti.

Bapir, siyasi fikri ne olursa olsun, insanların birbirlerine tahammül etmesi gerektiğini belirterek, çözüm sürecinin İslami camialar için bir fırsat olduğunu ve   bu fırsatın iyi değerlendirilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Bapir, ayrıca ziyarette Şubat ayında HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığına seçilen Erdal Elibüyük`ü de tebrik ederek görevinde başarılar diledi.

Sıcak bir ortamda geçen görüşme bir buçuk saat sürdü. (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir