• DOLAR 34.222
  • EURO 37.88
  • ALTIN 2925.297
  • ...
Batman`ın 2015 yılı Kutlu Doğum etkinlik takvimi açıklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Batman Koordinatörlüğü, platform üyesi Bilge Der'de 2015 yılı Kutlu Doğum Haftası hazırlıklarıyla ilgili bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıya platforma bağlı derneklerin temsilcileri katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantıda etkinliklerin tarihleri ve yapılan hazırlıklar gözden geçirildi.

Peygamber Sevdalıları Batman Koordinatörlüğü adına açıklamada bulunan Fevzi Aydın, sinevizyon eşliğinde 2015 yılı başta Batman olmak üzere, ilçe ve köylerde yapılması planlanan Kutlu Doğum Haftası hazırlıkları ile ilgili bilgi verdi.

Aydın, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle merkez, 5 ilçe ve 14 köy olmak üzere, Batman'da 20 noktada kutlu doğum etkinliği düzenlenecek. Batman`da yapılacak Kutlu Doğum programı ile ilgili olarak 6 Nisan Pazartesi günü bir basın toplantısı düzenleyerek geniş açıklama yapılacak.

Batman'daki Kutlu Doğum etkinliğinin 12 Nisan Pazar günü düzenleneceğini belirten Aydın, “Kutlu Doğum etkinliklerimiz, Sason'da 5 Nisan Pazar günü, Gercüş, Beşiri ve Kozluk ilçelerinde ise 11 Nisan Cumartesi ve Hasankeyf ilçesinde de 26 Nisan Pazar günü yapılacak. Batman merkezde ise etkinliğimiz 12 Nisan Pazar günü düzenlenecek. Köylerde yapılacak etkinliklerin tarihleri ise daha sonra ilan edilecek.” dedi. (M. Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir