• DOLAR 34.236
  • EURO 37.958
  • ALTIN 2927.608
  • ...
HÜDA PAR Kadın kollarından Özgür-Der`e ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) GİK üyesi Aynur Sülün, İstanbul Kadın ve Gençlik Kollarından bir heyet ile Özgür-Der eski Genel Başkanı ve aynı zamanda yönetim kurulu üyeliği görevini yürüten Hülya Şekerci`ye ziyaret etti.

Özgür-Der`in Genel Merkezinde samimi bir ortamda yapılan ziyarette, toplumdaki ahlaki yozlaşma ve aile dokusunu bozan etkenler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

“Hedefimiz toplumu özüne döndürmek, inanç ve değerlerini yaşanılır kılmaktır”
Ahlaki yozlaşmanın en büyük nedeninin sistemin, toplumun inanç ve değerlerine savaş açması olduğunu söyleyen Aynur Sülün, “Toplumda bozulmalara neden olan en büyük etkenlerden biri de TV'lerde yayımlanan ahlaksız dizi ve reklamlardır. Çizgi filmlerde dahi o körpecik beyinlere subliminal mesajlar yoluyla cinsellik işleniyor. Eğer tedbir alınmazsa bu durum sapkınlıkların, vahşetlerin artmasına kapı açacaktır. HÜDA PAR olarak İnsanları kirletip fıtratından uzaklaştıran unsurlarla mücadele etmek için yola çıktık. Amacımız özünden kopartıldığı için buhranlarda olan insanımızı yeniden özüne döndürmek, toplumun inanç ve değerlerini yaşanılır kılmaktır.” şeklinde konuştu.

STK`lar toplumu ifsad eden projelerine karşı mücadele etmeli
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hülya Şekerci ise, “Sivil Toplum Kuruluşları, toplumdaki yozlaşma ve ifsadı giderme adına önemli görevler ifa ediyor. Bu anlamda Türkiye`de yayımlanan filmler ve diziler aile yapısını tahrip ediyor. İnsani ve İslami çalışma yürüten STK, kurum ve kuruluşlar olarak bu ifsad projeleriyle ciddi anlamda mücadele etmeli, tepkimizi göstermeliyiz." dedi. (M.Erkan Yavuz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir