• DOLAR 34.234
  • EURO 37.928
  • ALTIN 2924.55
  • ...
Komala İslami Lideri Gazetemizi Ziyaret Etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DOĞRUHABER / HABER MERKEZİ

Irak Kürdistan`ı Komala İslami Lideri Ali Bapir, gazeteye gelişi esnasında Doğruhaber Gazetesi Genel Koordinatörü Abdullah Aslan, İnzar Dergisi Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü M.Zeki Ergin, Doğruhaber gatezesi yazı işleri müdürü M.Sait Özcan ile Doğruhaber gazetesi yazarı ve İttihad üyesi Abdulhakim Sonkaya, tarafından karşılandı.
Doğrumedya Yayın Grubu organları hakkında bilgi veren Abdullah Aslan, haftalık gazete, aylık ilmi İnzar Dergisi, bayanlara yönelik Nisanur Dergisi, üç ayda bir Kürtçe yayınlanan Kelhaamed ile öğrenci kesime hitap eden Söz ve Kalem dergisi gibi neşriyatları olduğunu ifade etti.

Yayın ilkelerinin hiçbir siyasi ayırım gözetmeden doğruluktan yana olduğunu, yapıcı eleştiler yaptıklarını, hiç kimseye karşı önyargılarının olmadığını ve her anlamda vasat bir çizgi izlediklerini söyledi.

Aslan, Türkiye Kürdistan`ı ile Irak Kürdistan`ı arasında ortak yayınların olması gerektiğini de söyledi. Çünkü iki bölgedeki halkın birbirlerinden dolaylı bir şekilde ve geç haberdar olmalarından yakındı.

Aslan, son olarak Kürdistan Komala İslami Genel Başkanı`nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Türkiye`de böyle güçlü bir yayın grubunun olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Ali Bapir, her zaman medyanın sorumluluk bilinciyle ve aşırılıktan uzak yapıcı bir yayın yapması gerektiğini söyledi. Ortak dil konusundaki öneriyi de önemsediklerini ifade eden Komala İslami Genel Başkanı Ali Bapir, gördüğü ilgi ve misafirperverlikten dolayı Abdullah Aslan`a memnuniyetlerini dile getirdi.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir