• DOLAR 34.235
  • EURO 37.595
  • ALTIN 2880.761
  • ...
HÜDA PAR`dan kadınlara yönelik seminerler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) İstanbul Kadın Kolları, üye ve gönüllülerine yönelik seminerler gerçekleştirdi.

İstanbul`da HÜDA PAR ilçe yönetimlerinde düzenlenen seminerlerde konuşan HÜDA PAR GİK üyesi Aynur Sülün, partinin herhangi bir partiye karşı değil, çarpık sisteme karşı durduğunu ve çarpıklıkları düzeltme  adına yola çıktıklarını ifade etti.

Düzenlenen seminerlere çok sayıda HÜDA PAR üye ve gönüllüsü bayan katıldı.

“Partilerin değil, sistemin alternatifiyiz”

HÜDA PAR olarak toplumu ahlaksızlığa iten ve toplumun değerlerine savaş açan sistemi değiştirmek için yola çıktıklarını ifade eden HÜDA PAR GİK üyesi Aynur Sülün, “Bizler HÜDA PAR olarak medyasıyla, eğitim sistemiyle, kitle iletişim araçlarıyla ahlaksızlığa özendiren,  ahlaksızlıkları yasalarla koruma altına alan ve toplumun değerleriyle savaşan bu sistemi değiştirmek adına yola çıktık. Yıllardır özünden, değerlerinden kopmamak için direnen bizler için, bu uğurda çaba göstermek bir borç ve görevdir. Biz herhangi bir partinin değil, bizzat cinayetlerin, cinnetlerin, aile içi cinayetlerin, tecavüzlerin, alkol ve uyuşturucu bağımlılığının kaynağı olan sistemin karşısındayız ve değişmesi gerektiğine inanıyoruz.  Onun için müdahaleler sonucunda fıtratından koptukça ruhsal direncini kaybeden, aslında kendisine ait bir hayatı yaşayamayan insanımızı, yeniden fıtratına döndürme adına üzerimize ciddi sorumluluklar düşmektedir” dedi.

“Bozuk düzene muhalefet bizim imanımızın gereğidir”

Bozuk düzene karşı durmanın imani bir sorumluluk olduğunun altını çizen Sülün, “Tüm Peygamberler, bir yandan kendi toplumlarının fıtrata dönüşü için çalışırlarken, diğer yandan kötülüklerin kaynağı olan düzene de muhalefet etmişler, tepkilerini göstermişlerdir. Bozuk düzene muhalefet bizim imanımızın gereğidir. Bu inançla bir yandan tabandan ıslah çalışmalarıyla, diğer yandan da topluma ahlaksızlığı dayatan unsurlarla mücadele edeceğiz inşallah.” ifadelerini kullandı.

“Tüm üye ve gönüllülerimiz ile toplumun ıslahı için çalışacağız”

Üye ve gönüllüleriyle beraber toplumun ıslahı için çalışacaklarını belirten Sülün, “Şaşırtılan, kandırılan, vicdanı bastırılan, ameli başka tarafa, imanı başka tarafa kaydırılan insanımızın amelini, imanı ile buluşturma, siyasi desteğini imanından yana kullanmasına yardımcı olma yolunda, tüm üye ve gönüllülerimizin azami gayret göstereceğine inanıyoruz.  Bugün toplum yanlış yönlendirildiği için, bizi ihtiyaç olarak görmeyebilir. Kapılarını çaldığımızda ise, aslında onların arayıp bulamadıklarının biz olduğunu göreceklerdir” şeklinde konuştu.  (Erkan Yavuz- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir