• DOLAR 34.235
  • EURO 37.595
  • ALTIN 2880.761
  • ...
Bitlis`te 38 suçtan sabıkalı olan genç yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, geçtiğimiz hafta cezaevinden çıkan 20 yaşındaki E.İ isimli şahıs, Bitlis`te para bozmak için girdiği marketten çıkan 73 yaşındaki N.A. isimli teyzeyi dolandırdığı belirtildi.

E.İ. isimli sabıkalı genç, cebindeki son 100 TL`sini bozdurmak için markete giren N.A. isimli kadını, market çıkışında gözetleyerek yanına yaklaştığı, market personeli olduğunu ve    para bozdurma sırasında kendisine fazla para verildiğini ileri sürerek, kadından  parasını saymak istediğini söyledi.  E.İ adlı şahıs, bunun üzerine kadının  kendisine verdiği 95 lira  parayı alıp kaçarken   görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı.

E.İ isimli genç daha sonra Tatvan ilçesinde bir markete girerek, bıçak zoruyla soygun yaptı. Şahıs kent merkezinde devriye görevi yapan polis ekipleri tarafından fark edilerek yakalanmak istendi. Şahıs ekipleri görünce kaçmaya başladı. Kısa bir kovalamacanın ardından yakalanan E.İ., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine gönderildi. 

Öte yanda Tatvan ilçesinde “Yasadışı örgüt üyelerine yardım ve yataklık etmek” ve “Terör amaçlı yardım ve yataklık” suçlarından aranan ve 3 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası olan şahıs yakalandı.

Yakalanan S.A`nın Tatvan Cumhuriyet Başsavcılığındaki işlemlerinin ardından tutuklandığı belirtildi.(Şükrü Tontaş-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir