• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
'Hazreti Peygamber ve Birlikte Yaşam Ahlakı ve Kültürü'
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bir toplantı düzenleyen Muş İl Müftülüğü, bu yılki Kutlu Doğum etkinliklerinin ana temasının, ‘Hazreti Peygamber ve Birlikte Yaşam Ahlakı ve Kültürü’ olduğu açıkladı.

Muş İl Müftüsü Recep Uzun, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenecek programlarla ilgili hazırlıklara başladıklarını belirterek, ”Diyanet İşleri Başkanlığının belirlediği 14-20 Nisan tarihlerinde, kentte geniş katılımlı bir etkinlik yapılacak. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından belirlenen 2015 Yılı Kutlu Doğum Haftasının ana teması, ‘Hazreti Peygamber ve Birlikte Yaşam Ahlakı ve Kültürü’ olarak ele alındığını ve bu tema çerçevesinde hafta kutlanacak. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kutlu Doğum haftasının dolu dolu kutlanması için anlamlı programlar hazırladık.” Dedi.

Kutlu Doğumun Türkiye'nin her tarafından ayrı bir coşkuyla kutlandığını aktaran Uzun, “Maksat Allah'ın son elçisi Hz. Muhammed'in davasını bir insana daha ulaştırılması, tanıtılmasıdır. Bu nedenle bu yıl Kutlu Doğum Haftasının ana teması 'Hazreti Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı ve Kültürü' olarak ele alınacak. Biz Âdem’in (as) çocukları olarak kıyamete kadar birlikte yaşayacağız.” ifadelerini kullandı. (Mustafa Bikeç-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir