• DOLAR 32.461
  • EURO 34.816
  • ALTIN 2442.774
  • ...
Çözüm süreci Adana'da konuşulacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adana’daki sivil toplum kuruluşları (STK) "Çözüm Sürecinin Bölgesel Barışa Etkisi" adlı bir konferans düzenleyecek. Konferansa Gazeteci/Yazar Nevzat Çiçek ve Abdurrahman Dilipak konuşmacı olarak katılacak.

Ülfet Derneği, Anadolu Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği, Akdeniz Stratejik Araştırmalar Merkezi ortak organizasyonuyla Ülfet Eğitim ve Yardımlaşma Derneği’nin Konferans Salonu'nda yapılacak programa çok sayıda STK temsilcisi de davet edildi.  

Program 14 Mart Cumartesi saat 14.00’de Yazar Nevzat Çiçek’in katılımıyla başlayacak, 15 Mart Pazar günü saat 14.00’de ise Yazar Abdurrahman Dilipak’ın katılımı ile sona erecek.

Ülfet Derneği Başkanı Gazi Kılıçparlar yaptığı açıklamada, geçtiğimiz günlerde Diyarbakır'da gerçekleştirilen ve yaklaşık 3 bin 500 Sivil Toplum Kuruluşunu temsilen 600 delegenin katıldığı "Kürt Meselesine İslami Çözüm Çalıştayı"na, Dernek olarak kendilerinin de destek verdiklerini belirterek, “Hükümetin Çözüm sürecine, İslami Camiaları muhatap almamasına karşın, yapılan bu çalıştayın çözüm sürecine büyük katkıda bulunacağına inanıyoruz.” şeklinde konuştu.

Kılıçparlar, hafta sonu yapılacak konferansa tüm Adana halkını da davet ettiklerini sözlerine ekledi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir