• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Diyarbakır'da 3 kuyumcu soyguncusu yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır’da son zamanlarda önlenemeyen ve artış gösteren kuyumcu soygunlarının faili oldukları tespit edilen şahıslara yönelik polisin çalışmaları sonucu 3 kişinin yakalandığı belirtildi.

Diyarbakır merkez Bağlar ilçesinde yaşanan bir kuyumcu soygununun failleri olduğu tespit edilen hırsızların, parmak izi ve kamera kayıtlarından tespit edildiği öğrenildi.

“Anneme hediye alacağım”

Hırsızların 23 Ocak 2015 tarihinde merkez Bağlar ilçesi Mevlana Halit Mahallesi Hatboyu Caddesi üzerinde bulunan bir kuyumcu dükkânına saat 11.30’da geldikleri ve annesine hediye alacağını söyleyerek yüzük ve küpe tabakasına bakmak istedikleri belirtilen soygunda, hırsızlardan O.A. isimli şahsın kuyumcu dükkanında hediye bahanesi ile kuyumcudan yüzük ve küpelere bakmak istediğini ve tam bu sırada kuyumcunun da dalgınlık göstermesinden faydalanarak 30 adet yüzük ile 150 gram altını alıp kaçtığı ifade edildi.

O.A isimli şahsın hırsızlık için kuyumcu dükkanına girdiği sırada Ç.A ve S.S isimli hırsızlarında dışarıda çevreyi gözetlediği belirtilen soygun olayında polisin kuyumcu dükkanına giren O.A’ya ait parmak izi ve kamera görüntülerinden yola çıkarak hırsızlık olayına katıldığı tespit edilen 3 şahsı yakalandığı belirtildi. – İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir