• DOLAR 32.428
  • EURO 34.811
  • ALTIN 2443.651
  • ...
ABD Ankara Büyükelçisi Vali Aksoy'u ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır’a gelen ABD Ankara Büyükelçisi John R. Bass, ile ABD Adana Başkonsolosu John Espinoza Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti.

Ziyaret ile ilgili bir değerlendirmede bulunan Vali Hüseyin Aksoy, ABD Ankara Büyükelçisi John R. Bass’ın Diyarbakır gezisi kapsamında Valiliği ziyaret etmesinin kendilerini memnun ettiğini söyledi.

Vali Aksoy, “Ben bu ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.  Diyarbakır’la ilgili yapacakları temasların daha sağlıklı yürütülmesine valiliğimizi ziyareti de katkı sağlayacaktır.” şeklinde konuştu.

Diyarbakır’daki sıcak karşılamadan dolayı teşekkür ettiğini belirten Büyükelçi Bass ise, “ Bu benim Diyarbakır’a yapmış olduğum ilk ziyaret ama son ziyaretim olmayacak. Diyarbakır’da son zamanlarda gerçekleştirilen çalışmalardan memnuniyet duydum. Özellikle turizm anlamında yapılacak olan çalışmalarda ayrıca memnuniyet verici. Bu çalışmaların şehri güzel noktalara taşıyacağına inanıyorum” dedi.

Konuşmaların ardından basına kapalı geçen ve yaklaşık bir saat süren görüşmenin ardından Büyükelçi ve beraberindekiler Valilik’ten ayrıldı. – İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir