• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
 Mustazaflar Cemiyeti`nden 282 aileye yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yaptığı hayır çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen Mustazaflar Cemiyeti Tarsus Şubesi, Şubat ayı faaliyetleri kapsamında 282 aileye toplamda 7 bin 900 TL yardım yapıldığını açıkladı.

Yardımlarla ilgili bir açıklama yapan Mustazaflar Cemiyeti Yardım Komisyonu Başkan Yardımcısı Ramazan Tekyıldız, “Komisyon üyelerimizin çalışmaları kapsamında hayırsever halkımızdan,  dernek üye ve gönüllülerimizden toplamış olduğumuz muhtelif yardım malzemelerini gıda, giyim ve ev araç-gereçleri şeklinde ayırdıktan sonra paketledik. Paketleme işleminden sonra, tespit komisyonumuzun belirlediği yardımları ulaştırdık. Dağıtım işlemi komisyon üyelerimiz tarafından muhtaç ailelere kapıda teslim edildi.” dedi.

Tekyıldız, açıklamasının devamında,  “Yapılan yardımlarda; 30 aileye bin 500 TL değerinde gıda paketi, 44 aileye bin 650 TL değerinde kırmızı et, 4 aileye 50 TL değerinde beyaz et,  125 aileye 400 TL değerinde ekmek, 4 aileye 50 TL değerinde sebze-meyve,  35 aileye 1000 TL değerinde giyim, 4 aileye 350 TL değerinde ev araç-gereçleri, 2 aileye 200 TL değerinde yakacak, 30 kişiye sıcak yemek ve son olarak ta 4 aileye 2 bin 450 TL değerinde nakdi yardımda bulunarak şubat ayı faaliyetlerimizi sonlandırdık.” ifadelerini kullandı.

Yapılan yardımlarda kendilerine destek olanlara da seslenen Tekyıldız, “ Şimdiye kadar yapılan yardımlarda bizlerden desteklerini esirgenmeyen hayırseverlerimize, dernek üye ve gönüllülerimize ve son olarak ta mağdur ve muhtaçların seslerinin duyurulmasında emeği geçen yerel ve ulusal basına teşekkür ediyor. Allah kendilerinden razı olsun diyorum.” şeklinde konuştu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir