• DOLAR 32.574
  • EURO 34.987
  • ALTIN 2457.695
  • ...
Kız kardeşinin üzerine benzin döküp yaktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tarsus`ta, bir kadın, evlenmek için başka birine kaçan kız kardeşinin üzerine benzin dökerek yaktı.

Edinilen bilgilere göre, olay dün akşam Sıraköy`de meydana geldi. İddialara göre,  bir hafta önce evlenmek için Mehmet Ö.`ye (24) kaçan A.E'yi (18), barışmak için aynı köyde oturan evli ve bir çocuk annesi olan ablası E.K. (26) evlerine çağırdı.

A.E., yanında evlenme hazırlıkları yaptığı Mehmet Ö. ve kayınbabası Tuncay Ö., kayınvalidesi Hatice Ö. ve yakınlarıyla birlikte ablası E.K'nin evine gitti.

Burada bir süre konuşan aileler, konuşmaya devam ederken, A.'E'nin ablası E.K., kız kardeşini telefonla konuşma bahanesiyle diğer odaya götürdü.

Burada kısa bir tartışmanın ardından, iddiaya göre abla E.K., yatak odasında sakladığı 2,5 litrelik benzini kız kardeşinin üzerine dökerek ateşe verdi.

Diğer odadan gelen çığlıklar üzerine, odaya koşan, diğer aile fertleri, A.E'nin alevler içerisinde yandığını görerek söndürmek için müdahale ettiler.

Feci şekilde yanan A.E. köye çağrılan ambulansla önce Tarsus Devlet Hastanesine, ardından Mersin Devlet Hastanesine daha sonra ambulans uçakla İzmir`e sevk edilerek tedavi altına alındı.

A.E'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, olayda hafif şekilde yanarak yaralanan abla E.K. tedavi için Adana`ya sevk edildi. Yine hafif şekilde yanan diğer biri de Tarsus Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Jandarma ekiplerinin meydana gelen olayla ilgili geniş çaplı soruşma başlattığı öğrenildi. (A. Hakim Kurt - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir