• DOLAR 34.24
  • EURO 37.556
  • ALTIN 2871.163
  • ...
Gaziantep'te camiler temizleniyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep genelindeki camilerdeki din görevlilerinde gelen talepler doğrultusunda oluşturulan özel ekipler tarafından camilerde temizlik kampanyası başlatıldı. Dört ekip halinde çalışan ekipler, ibadethanelere yönelik bakım ve temizlik çalışmalarına başladı. Kampanya doğrultusunda Gaziantep’teki tüm camilerin temizlenmesi hedefleniyor.

Kampanya kapsamında, Seyrantepe Mahallesinde bulunan Ukkaşe Bin Mihsan Camiinde temizliğe başlayan ekipler, camilerin halıları başta olmak üzere mihrap, minber, vaaz kürsüsü, kütüphane, müezzin mahfili gibi bölümlerin tozunu alarak temizliğini yapıyor.

Ukkaşe Bin Mihsan Cami içinde halılara anti bakteriyel toz serpildikten sonra halılar süpürgelerle temizlendi. Daha sonra cami kapısı, kitaplıklar,  ayakkabılıklar ve camlar baştan sona temizlendi.  Ayrıca şadırvan ve tuvaletlerle birlikte cami avlularında da çevre temizliği yapıldı.

Ukkaşe Bin Mihsan Cami cemaati ise, camilerinde yapılan temizlik çalışmasından memnun olduklarını dile getirdiler. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir