• DOLAR 32.205
  • EURO 35.007
  • ALTIN 2499.04
  • ...
Saadet Partisi`nden HÜDA PAR`a ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Saadet Partisi Gençlik Kolları, HÜDA PAR Şanlıurfa İl Teşkilatına ziyarette bulundu. Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kazanaslan ile birlikte ziyarete gelen altı kişilik heyet, yaptıkları proje ve çalışmaların tanıtımını yaptıktan sonra gençliğin önemine vurgu yaptı.

Kazanaslan, “Biz gençlik kolları olarak her ay belirli bir gün içerisinde gençliğin önemine, sorunlarına ve çözümlerine yönelik oturumlar düzenleriz. Bunun yanında gençlerle ilgili çalışma programları düzenler ve onların ahlaki hem de sosyal yönden gelişmelerine yardımcı olmaya çalışırız. Gençler bizim için çok önemli ve sorumluluğumuzdadırlar. Bizlerde bu yönden elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışacağız” diye konuştu.

Ardından söz alan HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın ise “Yapılan çalışmaların daha da çoğaltılması gerekir. Bizler ne kadar siyasi birer parti olsak da Allah rızası için buradayız. Sonuç olarak O`na kulluk için gönderilmişiz. Fakat gelin görün ki bu gün toplumumuz İslam`dan uzaklaşmaya başlamış, adeta batının bir kopyası olmuştur. Ve bu değişimin en önde gidenleri hiç şüphesiz gençlerdir. Eğer biz insanlara faydalı bir iş yapmak için partilerimizde yer alıyorsak, önce gençliğin ahlakını düzeltmeliyiz. Bunun için çeşitli insani ve İslami projeler üretip harekete geçirmek ve onu düzenli olarak takip etmek zorundayız.” ifadelerinde bulundu.

Yalçın, ziyaretlerinden dolayı Saadet Partisi Gençlik Kolları heyetine teşekkür etti.  (Hüseyin Sürmeli-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir