• DOLAR 34.228
  • EURO 37.474
  • ALTIN 2869.587
  • ...
HÜDA-PAR Diyarbakır İl Başkanlığından teşekkür mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Diyarbakır İl Başkanlığı 1`inci Olağan Kongre seçimleri sonrası yeniden Diyarbakır İl Başkanlığı için seçilen Şeyhmus Tanrıkulu yazılı bir teşekkür mesajı yayımladı.

HÜDA-PAR Diyarbakır il başkanı Şeyhmus Tanrıkulu, yayınladığı mesajda şu sözlere yer verdi:

Yapılan Diyarbakır İl Başkanlığı 1`inci olağan kongresinin hayırlı olması temennisinde bulunan Tanrıkulu, “Kongremize büyük bir katılım ile destek sağlayan kadirşinas Amed halkına teşekkürlerimi sunuyor ve bu destek ile her zaman yanımızda yer almalarını ve bu yolda yardımlarını esirgememelerini diliyorum.” temennilerinde bulundu.

Tanrıkulu teşekkür mesajında devamla şunları söyledi:

“Başta  Genel Başkanım ve Genel Başkan Yardımcılarına, İl ve İlçe başkanlarımıza, Âlimlerimize, Seydalarımıza, Kanaat önderlerimize, Siyasi parti yöneticilerine, STK başkanı ve temsilcilerine, kongremize mazeretlerinden dolayı katılamayıp mesaj gönderen kanaat önderlerine ve siyasi parti başkanlarına, değerli basın mensuplarına, tüm üye ve delegelerimize ve bilhassa kongre boyunca büyük bir heyecan ve coşku ile kongremize renk ve canlılık katan hür gençliğe ve kadın kollarımıza, kongre sürecinde görev alan ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.  (M.Sıddık Bilge-Ali Fidancı/İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir