• DOLAR 34.297
  • EURO 37.5
  • ALTIN 2915.8
  • ...
Şahin: Medyanın gözü ile birbirimizi tanımayalım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BEM BİR SEN 5. Olağan Genel Kurulu, Ankara Büyük Anadolu Termal Otel`de Türkiye`nin dört yanından gelen delegelerin katılımı ile gerçekleşti.

5. olağan genel kurulu divan seçiminin yapılmasıyla başladı. Genel Kurul`un açılış konuşmasını yapan Genel Başkan Mürsel Turbay, salonu dolduran kalabalığa hitap etti.

Genel Başkan`ın ardından kürsüye, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Canbay, Hür Dava Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sait Şahin, Cesi Genel Sekreteri Klaus Hegeer, Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Can Cankesen çıkarak kısa birer selamlama konuşması yaptı.

İyilik ve kötülük sürekli çatışma halindedir

Genel kurulda konuşan Hür Dava Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sait Şahin, Kur`an-ı Kerim'in kıssalar üzerinden insanlığa mesaj gönderdiğini belirterek. "Toplumda iyilik ve kötülük sürekli bir mücadele içerisindedir. Toplumun güçlüleri ve egemenleri hangi olguyu beslerse o daha güçlü olur. Her alanda bu böyle olmuştur. Birey toplum ve devlet hangi tarafı tutarsa o daha güçlü hale gelir. Egemen güçler daima siyah köpeği besledi ve büyüttü. Bugünlere vesayetlerle geldik. Her alanda vesayetler oldu hatta sivil toplum kuruluşları da bunlara dahil ama bütün bu olumsuzluklara rağmen bugün iyilik adına bir adım önde olmalıyız."

Bölgede bir Apoizm İnşa edilmeye çalışılıyor

Şahin bölgede yaşanan 6-7 Ekim olaylarına da değinerek, Kemalizm'den sonra bölgede bir Apoizm'in inşa edilmek istendiğini belirtti.

Özgecan ASLAN cinayetine de değinen Şahin, "Toplum alttan altta, içten içe SOS veriyor. Toplum olarak maddi güç elde etsek de maneviyat gerileyince SOS veriyoruz." ifadelerini kullandı.

Şahin, Malkom-X`in, 'dikkat etmezseniz gazeteler sizin iyilerden nefret etmenizi, kötüleri ise sevmenize sebebiyet verecektir' şeklindeki sözlerini hatırlatarak, "Dolayısıyla yanlış algı üreten medyanın gözü ile birbirimizi tanımayalım." diyerek konuşmasını tamamladı.  (İLKHA)


Bu haberler de ilginizi çekebilir