• DOLAR 32.48
  • EURO 34.848
  • ALTIN 2440.251
  • ...
Gaziantep`te yoğun kar yağışı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep`te dün geceden itibaren etkili olan yoğun kar yağışı, kenti beyaza bürüdü. Sabah saatlerinde kent genelinde kar yağışıyla birlikte ortaya çıkan yoğun sis sürücülerin görüş mesafesini düşürdü.

Dün sabah saatlerinden itibaren aralıklarla yağan kar yağışı gece geç saatlerden itibaren kenti etkisi altına alarak şiddetini artırdı. Yoğun kar yağışı nedeniyle trafikte sürücüler zor anlar yaşarken ara sokaklarda evlerinin önüne araçlarını park eden sürücüler araçlarını trafiğe çıkaramadılar.

Sabahın erken saatlerinde yoğun kar yağışıyla uyanan vatandaşlar, her zaman olduğu gibi yine ilk olarak damlara çıkarak karla mücadeleye başladı. Araçlarına kar lastiği ile zincir takmayan sürücüler trafikte zor anlar yaşadı.

Gece başlayan kar yağışıyla birlikte, kar temizleme çalışmaları da yapılırken, Şehirde kar temizleme çalışmaları ilçe sınırları içerisinde devam ederken, hastaneler, sağlık ocakları, okullar, kamu kurum ve kuruluşlarının olduğu bölgelerde çalışmalar yoğunlaştırılıyor.

Yetkililer, sürücüleri her hangi bir kazaya karşı uyarırken, sürücülerin trafikte dikkatli olunması gerektiği uyarısında bulundu.

Otoyol girişinde ve şehir içinde uygulama yapan trafik ekipleri, kar lastiği ve zinciri olmayan araçların ilerlemesine izin vermiyor. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir