• DOLAR 34.194
  • EURO 37.482
  • ALTIN 2886.593
  • ...
Batman Üniversitesi Senatosu'nu Kozluk ilçesinde topladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Üniversitesi Kozluk’a çıkarma yaptı. Üniversite Senatosu Kozluk ilçesinde toplandı. Batman Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor . Abdüsselam Uluçam Başkanlığında Kozluk ilçesine giden üniversite yönetimi, öncelikle Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk’ü, ardından Belediye Başkanı Veysi Işık’ı makamlarında ziyaret etti.

Daha sonra Senato üyeleri yapımı devam eden Kozluk Meslek Yüksekokulu inşaatını yerinde inceledi. Kozluk Anadolu Lisesi’nde senato toplantısını gerçekleştiren Rektör Profesör Doktor  Uluçam,  “Batman üniversitesi olarak senatomuzu bugün Kozluk ilçesinde topladık. Bunun nedeni ilçemizde bir yüksekokulumuz var. 2014-2015 yılında mezun olacak öğrencilerimiz iki programda dolayısıyla hem okulumuzu hem Kozluk’u onurlandırmak açısından senatomuzu burada topladık.” dedi.

Yapımı devam eden Kozluk MYO’nun 2015-2016 Eğitim Öğretim yılında yeni binasında eğitime başlayacağını senato toplantısı sonrası açıklayan Uluçam şöyle konuştu: “Yeni yapılmakta olan Kozluk Meslek Yüksekokulu inşaatı yüzde 75 tamamlanmış durumda. Ayrıca birleşik olarak binanın kompleksinde Kaymakamlığın mevcut arsayı tahsis etmesi düşünülünce spor tesisleri ve diğer sosyal alanlarıyla birlikte neredeyse bir kampus dene bilecek alt yapıya sahip olacak. İnşallah 2015-2016 Eğitim Öğretim yılında Kozluk MYO yeni binasında eğitim öğretime devam edecektir.  Bizler mutluyuz sadece kent merkezinde değil ilçelerimizde de eğitim ordusu yaygınlaştırarak hem bilime katkıda bulunmak hem de yörenin doğal ve diğer kültürel zenginliklerini ortaya çıkararak bir ölçüde de üniversite ile kent bütünleşmesi yaşanacaktır. Kozluk MYO, laboratuvarları, spor tesislerinin yanı sıra öğrencilerin sosyal ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri büyüklükte bir okul olacak.” (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir