• DOLAR 32.533
  • EURO 34.864
  • ALTIN 2421.596
  • ...
Özgecan`ın katil zanlısı düğününde babasını bıçaklamış
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tarsus`ta Özgecan Aslan`ı öldürdükten sonra yakan zanlılardan olan Suphi Altındöken`in amcası Behzat Altındöken, bu soyadını taşımaktan utandıklarını ve soyadlarını değiştireceklerini söyledi.

Gazetecilere açıklamalarda bulunan, amca Behzat Altındöken, “Konuşacak hiçbir şey yok sözün bittiği yer yani üzgünüz. Görüşmüyoruz zaten maalesef daha önceden de babasını bıçakladı. Annesini her gün dövüyordu bir trafik kazası geçirmişti o günden sonra bu çocuk hayır görmedi. Yazık esas böylelerinin, otobüs gibi toplu taşıma gibi araçlarda görev yapmalarını yasaklamaları lazım. Ve her şoförü bir muayeneden geçirmeleri gerekiyor. Zaten yüzünden belli başında koskocaman yara izi var beyni parçalanmış bir çocuk. Askerlik yapmamış, bunu nasıl koskoca TOK otobüsüne veriyorlar. Yani bunların müdürlerinin de suçu var başka diyecek bir şey yok üzgünüz zaten görüşmüyorduk." dedi.

Aynı soyadını taşımaktan utandıklarını belirten Amca Altındöken, “Bu soyadını taşımaktan da utanıyoruz artık. Bizim kızımızın başına da gelse başkasının kızının başına da gelse aynı değil mi, yazık değil mi? Bu zor bir şey yani kolay bir şey değil. Böyle bir olayın yaşanmasını kimse istemez. 70-80 yıllık bir soyadı ve bizim sülalede bir tane kötü insan yok. Tabi ki  soyadımızı değiştirmek istiyoruz." dedi.

“Özgecan`ın ailesine taziyede bulunmak istiyoruz”

Altındöken, “Yaşanan bu olay çok üzücü, Allah kimsenin başına vermesin onlardan daha fazla üzülüyoruz hem bunlara üzülüyoruz hem de kendi adımıza üzülüyoruz başka diyecek bir şey yok. Sözün bittiği yer yani. Özgecan kızımızın ailesine elbette taziyede bulunacağız.” dedi.

“Babasını bıçakladı, annesini sürekli dövüyordu”

Süphi Altındöken`in kaza sonra travma yaşadığını belirten Amca Behzat Altındöken, “Kazadan sonra travma geçirince psikopatlaştı. Babasını bıçakladı, annesini her gün dövmeye başladı. Annesi babası boşandı. Biz düğününe bile gitmedik. Biz onu aileden dışlamışız artık yani evde devamlı şiddet vardı. Düşünün 3 yaşında bir çocuğu var duvara kafa atıyormuş. Yani psikopat bir tiptir. Özgecan`a Allah`tan rahmet diliyorum, ailesine Allah sabır versin. Sözün bittiği yerdeyiz.” şeklinde konuştu. (A. Hakim Kurt - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir