• DOLAR 34.252
  • EURO 37.612
  • ALTIN 2908.84
  • ...
Tatvan Devlet Hastanesinde çocuk oyun odası açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Anneleriyle birlikte tedavi amaçlı   hastaneye gelen çocukların güzel vakit geçirebilmeleri için Çocuk Oyun Odası açıldığını belirten Tatvan Devlet Hastanesi Başhekimi Yaşar Akay,  böylelikle çocukların vakitlerini geçirebilecekleri bir alan oluşturduklarını söyledi.

Akay, açılan oyun odasında çocukların hoşça vakit geçirebilecekleri çeşitli oyuncaklar da bulunduğunu, çocuk odasıyla birlikte yine hastane bünyesinde maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocukları için de, ayrıca bir oda açtıklarını, isteyen kişililerin bu odaya kullandıkları yada yeni alınmış çocuk ve bebek elbisesi bırakarak destek olabileceklerini kaydetti.

Çocuk ve kadın doğum polikliniklerinin bulunduğu ek binada uzun süredir Çocuk Oyun Odası  açmayı planladıklarını ve bunun da şimdi gerçekleştiği için mutlu olduklarını ifade eden Akay, şöyle konuştu: “Oyun, çocukların zihinsel gelişimi için çok büyük bir faaliyettir. Biz de hastanemiz bünyesinde bu imkanı sağladığımız için çok mutluyuz.

Açılan bu oda sayesinde bir yandan hastaneye tedavi olmaya gelen çocuklar tedavi olurken, diğer yandan ise bu odada oyun oynayarak güzel vakit geçirebilecekler. Ayrıca annesiyle birlikte gelen çocuklar da yine annelerinin tedavisi devam ederken, onlar bu odada gönüllerince eğlenip hoşça vakit geçirme fırsatı bulacaklar.” ifadelerini kullandı.(İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir