• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğüne yeni atama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Geçtiğimiz günlerde Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’ nun Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanmasının ardından yerine, Midyat İlçe Mili Eğitim Müdürü İbrahim Şişman atanmıştı. Şişman, bugün okul idarecilerine ve öğretmenlere veda etti.

Şişman, yaptığı veda konuşmasında şunları dile getirdi: “Yine aynı ilde ve aynı bünyedeyiz, aynı kurumdayız. İlimizde eğitim alanında yükselen bir grafik var. Bir ekip ruhu oluştu, bu ekip ruhunu devam ettirmemiz lazım. Mardin’ in merkez ve ilçelerdeki bütün eğitim kurumlarında çalışan 11 bin eğitim çalışanı ile bir ekibiz. Elimizden geldiği kadar biz ileriye gideceğiz. İlimizin bütün öğretmen ve idarecileriyle elimizden geldiğince sonuna kadar omuz omuza Mardin’in eğitim çıtasını daha yükseklere taşımak için çalışacağız. Okul ve derslik sayısını arttırmak başta olmak üzere, eksiklikleri gidermek, öğrencilerimizin, velilerimizin ve öğretmenlerimizin huzurlu bir şekilde çalışmalarını sağlamak konusunda hep birlikte gayret göstereceğiz. Allah bu konuda yar ve yardımcımız olsun.”

Milli Eğitim İlçe Müdür vekili Abdulkadir Altay, Şişman’a Midyat’ta yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Daha sonra ise İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Şişman, Midyat’tan ayrıldı. (Adnan Oğuz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir