• DOLAR 32.448
  • EURO 34.76
  • ALTIN 2439.979
  • ...
İslam Şehitlerini anma programına davet
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalılar Platformu’na üye derneklerden İkra Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (İKRA DER)  İslam şehitlerini anma programı düzenleyecek.

İlahiyatçı Yazar Mehmet Göktaş'ın konuşmacı olarak katılacağı program, Bursa’nın Gürsu ilçesinde 15 Şubat Pazar günü saat 13.00’te Dolunay Düğün salonunda gerçekleştirilecek.

Şubat ayı içerisinde şehit olanların anılacağı program hakkında bilgi veren Peygamber Sevdalıları Platformu Bursa Sözcüsü Hasan Şenol, “İslam ümmetinin şerefli izzetli kahramanları olan İslam şehitlerini yaad etmek bütün Müslümanların boynunun borcudur.” ifadelerini kullandı.

Şubat ayının şehadet ayı olarak nitelendirildiğini kaydeden Şenol, “Bizler de her fırsatta anmaya çalıştığımız aziz şehitlerimizi bu vesileyle tekrar anmak için böyle bir program düzenliyoruz.” dedi.

Düzenleyecekleri programa bütün Bursalıları davet eden Şenol, “Ahirette şehitlerin şefaatine talip olup onların şefaatini kazanabilmenin yolu, hiç şüphesiz onlar gibi yaşamak ve onlar gibi son nefesine kadar İslam için hizmet etmekten geçiyor. Ve onları anarak onların şefaatini dilemeliyiz. Her birinin hayatını iyice okumalı öğrenmeli onları gibi yaşamaya gayret göstermeliyiz.” diyerek sözlerini noktaladı.  (Zeki Aras - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir