• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Küfrettin çarşafa dolanacaksın HDP!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tükürük barajının hangi yüzler tarafından beslendiğini görmek için güzel vakitler. Bu yüzlere olta atsan en teneke yüzsüzlükleri takılır. Sinek bile avlayamayacak tiplerin demokrasi nutukları hangi insanı avlayacak acaba? Hiç. Bazı insanları görünce yanık balata kokusu duyduğum doğrudur.

Eskimiş kemalizm artığıyla tamponu düzeltmeye kalkmanız hakların değil bir halta yaramamışların partisi olma konusunda oscarlık olduğunuzu gösterdi.

Diyarbakır`da Kürdistan Sergisi yapmışlar oraya da birkaç çarşaf giymiş kürt mankeni koyup tahkir tezgahlamaya kalkmışlar özgürlüğe nal toplatan hareketleri özgürlük diye pazarlamışlar alsana HDP. Chp`ye dar gelen ne varsa bunlar bolluğuna talip. İşe yaramayan taktikleri cilalayıp pazara sunma sığlığı. Ya da şöyle diyelim Chp`nin malzemesinden çalarak korsan kemalizm galerisi açmışlar vuracakları bayat hedef çarşaflılar Hay Allah.

Bu arada Chp`nin Mersin Mitinginde çarşaf yırtan kadınlara yazdığım yazının ucundan koparmadan edemeyeceğim Sıkıldınız, sandığın teri bastı sizi! Kafatasçı zihniyetin çatlaklarından sızan laik cazibe sahipleri! Kuaförde kupon keserek Atatürk`ün nutkuna yapışan, çıplaklığı sineklik olarak kullanıp zeka fesadına uğrayan çardakçı kadın topluluğu! Tarihlerini izdivaç programlarında seyredip, miatlarını toz beziyle siyaset yaparak dolduran, laikliği manipüle ağızla çarpıtıp ilericiliğin sırtından gericiliğin coğrafyasını yazan kitlesel hareket! Haftalık burç yorumlarına göre kürsü başına cila çeken kadın dayanışması adı altında siyaset entrikası fişekleyen dizi mahsülleri!
Mart 2010 yazımdan bir alıntı. Görüyorsunuz bunların rezillik malzemesi o kadar kıt ki döndürüp döndürüp kullanıyorlar.

Chp yutmuş HDP`yi  hıçkırık tutmuş gibi her hamlede direksiyonu eski, yobaz, ruh hastası taktiklerine kırıyor. Nasıl olsa küfrettiğin çarşafa dolanacaksın Hazreti HDP. Nasıl olsa o çarşafı giyip kaçacaksın sandık başlarından. Baraja dolgu çarşaf olacak. Ezilmişlerin partisiymiş çürük domateslerin demiyor da ezilmişlerin diyor.

Paralel hat çektiğin sandığınla kalacaksın öylece. Zaferden Zılgıt çekmeyi düşünüyorsun lakin halkın zılgıtını afiyetle yiyeceğin gün de yakındır. İktidar masasında saksı olamamış Chp`den taktik çalarak sıçrattığın çamuru temizlemek zorunda kalacağın gün de gelecek.

Vallahi yaza yaza klavyenin dilinde tüy bitti siz yorulmadınız. Bulduğunuz çarşaflıya saldırma ucuzluğunuza da morarmışlıktan fiyat biçer oturursunuz artık. Utanmadan bir de başörtülü aday göstereceklermiş. Zincire vurduğunuz çarşaflı kuyruğunda sıraya alın da seçim kampanyasını ucuza getirmiş olursunuz.
Esra Elönü - haber7

Bu haberler de ilginizi çekebilir