• DOLAR 32.965
  • EURO 35.297
  • ALTIN 2463.97
  • ...
Batman Genç Girişimciler Kurulu çalışmalarına başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BTSO’da gerçekleştirilen toplantıyla ilgili bilgi veren TOBB Batman Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Hikmet Celbek, Daha önce de belirttiğimiz gibi kağıt üzerinde bir kurul olmayacağız. İldeki girişimcilik kültürünün gelişmesine öncülük edip, İldeki girişimci potansiyelinin nicelik ve nitelik bakımından geliştirilmesine ve daha donanımlı hale getirilmesini sağlayacak çalışmalar yapacağız ve bu kapsamda ilk toplantımızda Genç işadamları ve üniversite öğrencilerine yönelik, Girişimcilik ile ilgili bir panel düzenlenmesine karar verdik. Konuşmacı olarak Uluslararası yapı-market markası Praktikerin Genel Müdürü Tayfun Kutlu’yu davet ettik.” dedi.

Celbek,“Panelde gençlere kişisel gelişim yollarını öğreterek kariyer geliştirme fırsatlarını,eğitimlerinin ve kapasitelerinin geliştirilmesinin yanı sıra genç girişimcilerin iş kurma ve işlerini başarılı bir şekilde sürdürme yollarını, Türk ekonomisinin gelişmesine katkıda bulunacak sektörlerde girişimde bulunulmasına yardımcı olacak politikaları belirlemesini, genç girişimcilerde sosyal sorumluluk bilinci oluşturulmasını, ve aynı zamanda genç girişimcilerin sivil toplum kuruluşlarında, yerel yönetimlerde görev almalarını teşvik etmek, çalışmaları ve projelerinde bu kurumlarla ortaklık kurmalarını sağlayacak bilgiler verilecek.” şeklinde belirtti.

Son olarak Celbek, panele Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek ve TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu davet edeceklerini belirterek, BATSO’nun öncülüğünde il ekonomisinin gelişmesine katkı sunacak çalışmalara devam edeceklerini belirtti.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir