• DOLAR 34.179
  • EURO 37.244
  • ALTIN 2938.251
  • ...
Oyuncaklarını Depremzedeler İçin Satılığa Çıkardı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Van`daki depremzedeler için harekete geçen Küçük Melek, Genç Caddesi üzerinde bulunan banklara serdiği oyuncaklarını depremzedeler için satılığa çıkardı.

 

Van`da deprem yaşayan kardeşlerinin acı çektiğini belirten ve bundan dolayı bir nebze de olsa yardım etmek için en sevdiği oyuncaklarını satmak için stant kurduğunu söyleyen Küçük Melek, "Van`da deprem yaşayan kardeşlerimizi sevindirmek için oyuncaklarımı satılığa çıkardım. Satılığa çıkardığım oyuncaklarım benim en sevdiğim oyuncaklarım. Oyuncaklarımdan gelecek olan parayı Vanlı kardeşlerim için göndereceğim" dedi.

 

Küçük Melek`in stant açtığını gören vatandaşlar, hayranlıkla baktılar. Bazı vatandaşlar, Melek`in açtığı standa gelip, destek amaçlı oyuncak satın aldılar.

Küçük Melek`in küçük yüreğiyle büyük iş yaptığını söyleyen vatandaşlar, Melek`in bu davranışının kendilerini çok etkilediğini ifade ederek, "Bu çocuk, en sevdiği oyuncaklarını depremzedeler için feda ediyor. Oyuncaklarını satıp, parasını depremzedelere ulaşılmak üzere gönderiyor. Bu gerçekten son derece önemli bir şey. Duygulanmamak elde değil. Umarım bu inanç ile gönderilen yardımlar ile Van`da yaşanan deprem felaketinin yaraları kısa süre içerisinde sarılır" şeklinde konuştular.

Ali Yıldırım - İLKHA

 


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir