• DOLAR 32.468
  • EURO 34.748
  • ALTIN 2435.93
  • ...
“Çarşafa saldırı Yahudi zihniyetidir”
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tesettüre Çağrı Platformu (TES-ÇAĞ) başkanı Mehmet Duyu tarafından yapılan yazılı açıklamada, HDP/PKK`nin çarşafa saldırarak Kemalizm ve Beni Kaynuka Yahudilerinin zihniyetini taşıdığını belirtti.

HDP/PKK ve türevlerinin Müslüman kadınların giyim kuşamı olan çarşafı köleliğin sembolü gibi göstermesine tepkiler sürüyor. Tesettüre Çağrı Platformu başkanı Mehmet Duyu yaptığı açıklamada, HDP/PKK`nin İslam`ın değerlerine saldırlar düzenlemesini Kemalizm`im Kürt versiyonunu taşıdığına vurgu yaptı.

“HDP, Beni Kaynuka zihniyetini taşıyor”

Tarih boyunca nezih İslam dininden nasibini almayanların sürekli İslam`a saldırılar düzenlediğini belirten Duyu, “İslam dinine savaş açmayı marifet sayan küfür cenahının taraftarları, Müslüman kadının korunaklı kalesi hükmünde olan İslami tesettürüne savaş aça gelmişlerdir. Bu örneklerden birisi de Medine-i Münevvere `de bir Yahudi tarafından Müslüman kadının tesettürüne uzatılan eli meselesidir. Bu menfur olay ve akabinde Yahudilerin nasıl bir sonuca katlanmak durumunda kaldığı bütün Müslümanların ve özellikle Ulemanın bilgisi dâhilinde bir olaydır” dedi.

“CHP ve bölgedeki temsilcileri, İslam düşmanlığını devralmıştır”

Geçmişte de aynı olayların yaşandığını ve Tarih`in tekerrür ettiğine vurgu yapan, “Zaman zaman palazlanan bu düşmanlık nöbetini, cumhuriyetin kuruluşu ile birlikte CHP ve temsilcileri devralmış, bu konuda Müslüman kadını tesettüründen uzaklaştırma girişimlerinde bulunulmuş ve kısmen de başarılı olmuşlardır. Kandırma yolu ile gerçekleştiremediklerini baskı, zorbalık ve dayatmalar yolu ile hal etmeye çalışmışlardır. Yıllar yılı okullara tesettürlü Müslüman kadınların alınmaması ve kamu kurumlarda çalışmalarının yasaklanmış olması durumu, bu meselenin bariz şahitliğindendir” ifadelerini kullandı.

“HDP`nin bu tavrı zihniyetini açıkça gösteriyor”

Müslüman kadınların kendi tesettürlerine bütün bedelleri ödemesine rağmen sahip çıkmalarını gören Kemalist rejimin bu durumdan vazgeçtiğini fakat bu görevi başkalarının devraldığını belirten Duyu, “CHP zihniyetinin bile bu inadından vaz geçtiği bir zaman diliminde, Din ve kültürüne bağlı Kürt coğrafyası Müslümanlarının gözlerinin içine baka baka CHP`nin yerel versiyonu Marxist, Leninist Örgüt PKK`nin müdavimi HDP belediyesinin Diyarbakır`da Müslüman kadının en önemli tesettür versiyonu olan çarşafı kölelik sembolü olarak lanse edecek bir görüntü sergilemesi, bu güruhun ne kadar da Yahudi zihniyetli ve tiynetli bir güruh olduğunun bariz bir örneğidir” sözlerini kullandı.

“İslam`a saldırı, Espinoza`nın geldiği güne denk gelmesi manidardır”

Malum güruhun daha önce de çeşitli bahanelerle bu tür faaliyetlerde bulunduğuna vurgu yapan Duyu, “Daha önce de Silopi vb. yerlerde İslami tesettüre saldırma girişimleri olmuş ve halkın büyük tepkisine sebebiyet vermişken, inadına bu ameliyeyi sürdürmelerini gerçekten manidar bulmaktayız. Kimlerin güdümünde hareket ettikleri meçhul olan bu güruhun bu menfur girişimlerinin, son zamanlarda şer ve fesat yuvası ABD`nin Adana büyükelçisi şeytan Espinoza`nın bu mıntıkada gezindiği hengâmlara denk gelmesi düşündürücü olmuştur” şeklinde konuştu.

“Bu saldırıyı Tel`in ediyoruz”

Son olarak bu saldırıyı yapanlara seslendiklerini aktaran Duyu, “Müslüman halkın temsilcisi olarak şunu söylüyoruz, ‘Ey dini şiarlara savaş açmış batıl zihniyetli mahlûklar! Kendinize gelin ve bu halkın dini ile namusu ile İslam`dan alınmış örf ve adetleri ile savaşmaktan vaz geçin. Aksi halde tahribatınız günün birinde sizin de başınızı yiyecektir` Bu vesile ile bu menfur harekette bulunup tesettüre hakaret edenleri en yüksek perdeden kınıyor ve Tel`in ediyor, Yaptıkları melaneti züntikam olan Yüce Allah`a havale ediyoruz” diye konuştu. (İLKHA)

İşte HDP'nin çarşafı kölelik sembolü olarak tasvir ettiği alçakça resim

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir