• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Şanlıurfa`da 14 kilo eroin ele geçirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa`da polis ekipleri tarafından durdurulan bir araç içerisinde yapılan aramada toplam 46 paket halinde, üzerleri koli bandı ile sarılı vaziyette 14 kilo 400 gram  eroin maddesi ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak yakalanan iki şahıs, Emniyetteki işlemlerinin ardından Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. Şahıslardan biri mahkemece tutuklanarak cezaevine  gönderildi.

725 adet cep telefonu ve bu telefonlara ait 579 adet batarya ele geçirildi

Yine Polis ekipleri tarafından Ş.K. isimli şahsın elinde bulunan bilgisayar çantasında yapılan aramada 62 adet kaçak cep telefonu ve bataryaları ele geçirildiği belirtildi.

Yürütülen soruşturma kapsamında Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda şüpheli şahsın ikametinde yapılan aramalarda ise, 663 adet cep telefonu ve 517 adet batarya olmak üzere toplam 725 adet muhtelif marka cep telefonu ve bu telefonlara ait bataryalar ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak yakalanan Ş.K. isimli şahıs, yapılan adli işlemler neticesi sevk edildiği Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığınca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. (Osman Gülebak-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir